Powered By

This Theme From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

2011-05-25

Sunah Sakura Tanya Best Ke Header Aku?

ini rase tiba-tiba.. secara tiba-tiba aku nak join segmen ini. mungkin sebab header ni baru bagi aku.. so, tiba-tiba rase nak join segmen ni walaupun sebelum x penah nak join ape-ape segmen pun..

cara menjoin.

1. aku dah buat entry bertajuk 'Sunah Sakura Tanya Best Ke Header Aku?'

2. aku letak header ni.
3. letak header blog aku... x yah la.. tgk je la kat atas tu.. malas nak kopi pes ling dia..

4. dia tanye, sape buat header ni.. aku jawab.. aku sendiri.. gune photoshop cs5, 2 jam aku siapkan. sebab tu x berapa nak cantik

5. anta link kat tempat komen entry ini --> http://www.sunahsukasakura.com/

sekian, terima kaseh...

4 comments:

Sunah Mohammad said...

kalo nak lagi cantik, kene bape jam? ekekekeke... suka logo ZiL tuuu...! err...tapi hidup ini sebenarnya sudah cukup adil... :)

thanks join~ ^_^

NiSha said...

stylo la header,...
http://heandsheloves.blogspot.com/

follow sini juga..

mas saari said...

salam singgah dari blog sunah dan follow blog awak!

cunlah header ni..

kakiterbang said...

kak sunah: mungkin 5 jam.. haha.. tagline tu sebenarnye ade maksud sendiri.. nak hurai panjang sangat lak nanti...

Nisha.. thanks.. followed back..

Mas saari : thanks..