2010-11-23

2 Alam... dR Rozmey... ape tu???

hahahahaha.... izinkan aku gelak dahulu...

aku masuk bilek depan aku.. semalam... die tunjuk sesuatu kat laptop die, kepada aku.. haha.. page facebook.. tentang dr rozmey...

kenapa dengan dr rozmey???
dah tentu sebab 2 alam dan angan melampau die tu... x boleh blah kot...
aku x suke die... filem die pun tempias kene kebencian aku... kesian filem die...

bukti
bukak google.com taip "2 alam blogspot"... jumpe la komen2 'memberangsangkan' tentang filem ini.. ini pun salah satu nye.. http://www.facebook.com/?ref=logo#!/kamikenablockdenganddr
nst juga menyokong kami... www.nst.com.my/nst/articles/34alam/Article
nak lagi?? ini http://kakisakat.blogspot.com/2010/11/2-alam-yang-kacau.html dan ini yang paling best.. http://sharinginfoz.blogspot.com/2010/11/komen-cerita-2-alam.html
dan bermacam2 lagi... kalu rajin cari la lagi...

kesimpulan
publisiti itu penting... tapi kalau x kene caranya leh jadi hancur...
target itu penting... tapi kalau melampau, ape cite???
confident tu penting... tapi kalau over-over-over confident, pastu jatuh tertiarap.. x ke sakit???

2 comments:

velasrizal said...

mmg malampau promosi dia..

Facebook New Messages: SMS, Email & Chat Semua Dalam 1

Sharinginfoz said...

publisiti penting tapi kualiti citer lagi penting