2009-12-17

Miss Perfect, Miscalculate, miscellaneous


Miss Perfect
She's nothing like the girl you've ever seen before,
Nothing you can compare to your neighbourhood girl,
I tried to find a word to describe this girl,
without being disrespectful...
The way her brain thinkin'
I can't take no more,
must stop her,
so i can put her close,
I tried to find a word to describe this girl,
without being disrespectful...

Miscalculate

Akhirnya... result PSPM sudah pun kuar.. aku dapat brape..
ingat lagi beberapa ari seblum result kuar... aku ngan member2 mengenang kembali saat2 menjawab exam aritu...
mule la pike macam2.. dapat PNGS rendah la... lagi2 bila ade rumours beratus budak kene buang...
tapi akhirnye...
alhamdulillah... dapat jugak 3.9... banyak tu...
member2 pun dapat result yang best jugak... habis...

Miscellaneous


macam2 aku buat semase beberapa minggu aku x tulis blog, paling best aritu la, gi outing dengan set2 kelas, dak laki je la ngan set2 roomate aku.
dan hasilnye, kepuasan tanpa batasan dengan bermain boling. walaupun kalah (teruk) tapi puas. pastu kitorang g berkaraoke bersama sebelum membeli belah di pasaraya mydin berdekatan. boley dikatakan ini outing paling menarik pernah aku pegi la... 9 orang sumenye, first time g outing tanpe g cc.

pendek kate, outing ni memang best, telah ku rakam ia di sebagai sebuah gambar...

No comments: